REZULTAT PATOLOGIC SI IMUNOHISTOCHIMIC
GATA IN DOAR 72 DE ORE!

Patologie
In cadrul departamentului de Patologie al clinicii Anadolu Medical Center, analizam defectele structurale si functionale ale tesutului si celulelor cauzate de catre boala in concordanta cu un program de control al calitatii unde se folosesc variate tehnici de laborator.
In departamentul nostru acceptam de asemenea probe de patologii chirurgicale si citopatologii.


Patologia Chirurgicala
In departamentul nostru de patologie, exista un set amplu de markeri imunohistochimici care sunt aplicati, pentru a ajuta diagnosticul in cazul in care tipul sau originea tumorii nu pot fi identificate prin proceduri patologice simple.


Citopatologie
Examinarile citopatologice acopera mostrele colectate din cavitatea vaginala si colul cervical atat cat si mostrele lichide colectate din corp.Aditional metodei Papanicolau care este folosita pentru mostrele citologice colectate din cavitatea vaginala sau colul cervical, tehnologia Thin-Layer (Thin-Prep method) este de asemenea folosita, iar pasii importanti sunt efectuati in cadul unui diagnostic incipient in cazurile de cancer.
Metoda Thin-Prep poate fi folosita in cadrul analizarii oricarui tip de fluid corporal.

Citologia din sputa efectuata la anumite intervale joaca un rol important in diagnosticul initial al cancerului pulmonar.Din acest motiv, evaluam impreuna citologiile din sputa repetate si astfel putem atinge diagnosticul corect.
Diagnosticul initial al cancerului poate fi facut cu o biopsie TRU-CUT si este efectuata de catre un patolog sau radiolog insotit de catre un radiolog interventionist pe masele superficiale ale unor organe si tesuturi asemenea sanului, glandei tiroide, glandei salivare, mase de tesut moale subcutanat si noduli limfatici.
In timpul acestei proceduri, cu o examinare citologica initiala a pacientului, este determinat daca tesutul colectat este suficient sau nu, si de aceea, interventiile care nu sunt necesare pot fi prevenite in viitor.