Vipmed International
aniverseaza 15 ani

in RomaniaDetalii

Nu poti merge tu la ei?
Facem teleconferinta!

In conditiile actuale, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, VIPMED INTERNATIONAL organizeaza consultatii online/ teleconferinte cu clinicile colaboratoare din strainatate. Poti pune toate intrebarile si poti discuta toate aspectele medicale ale cazului tau. In baza consultului, medicii iti vor putea oferi opinia si sugestiile, pe baza documentelor medicale existente. Exact ca si in cadrul unui consult fizic la spital, medicul va fi insotit de un translator de limba romana.

PROGRAMEAZA ACUM TELECONFERINTA
CONSULT ONLINE: 0726693239 / 0720488499

Anadolu medical Center!

Scanari PET CT
+ consult oncologie
+ interpretare raport

1000 euro 850 euro

VIPMED INTERNATIONAL vine in intampinarea
pacientilor prin oferirea unor tarife preferentiale
pentru scanare radiologica PET CT + consult oncologie la clinica Anadolu Medical Center - in afiliere cu Johns Hopkins - cu doar
850 eur
Rezultatul PET/CT este disponibil in aceeasi zi!

Noutati Vipmed

Rezultat patologic si imunohistochimic

Gata in doar 72 de ore!

Mai multe detalii

TRATAMENTE ONCOLOGICE
DE ULTIMA GENERATIE

SMART MOLECULES & IMUNOTERAPIE


La nivel mondial, în ultimii 20 de ani au avut loc descoperiri semnificative în domeniul medicinii. Fără îndoială, majoritatea acestor descoperiri s-au produs în oncologie. Le putem analiza sub două titluri principale: primul este profilarea moleculară, ceea ce înseamnă dezvăluirea caracteristicilor moleculare și genetice ale celulei canceroase. Celălalt este dezvoltarea de opțiuni de tratament țintite (molecule inteligente) și medicamente care au efecte asupra sistemului imunitar (imunoterapie).
Mai multe detalii

CHEMOSAT

O NOUA PROCEDURA
NON-INVAZIVA
IN LUPTA CU CANCERUL


Mai multe detalii

VIPMED INTERNATIONAL
Mai aproape de tine.
Din 1 Ianuarie 2018 la
CONSTANTA

Nu poti merge tu la ei?
Facem videocoferinta!

Din 1 Martie 2017, Vipmed International initiaza un program de videoconferinte cu medici pe diverse specialitati (consilii multidisciplinare) cu scopul de a oferi consultanta pacientilor care doresc mai multe lamuriri privind diagnosticul cu care se confrunta.

Aceste videoconferinte sunt gratuite. La ele pot participa pacientii si medicii curanti ai acestora. Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati la nr de telefon 0732.056.273

Nu poti merge tu la ei?
Vin ei in vizita!

VIPMED si Fundatia Credem in Excelenta continua programul de Visiting Doctors cu specialisti in oncologie, hematologie, uro-oncologie, ginecologie-oncologica, chirurgia sanului, chirurgie toracica, neurochirurgie, pediatrie, plus multi alti specialisti..

Pentru evaluari gratuite ale pacientilor cu afectiuni ce tin de aceste sfere de specialitate va rugam sa ne contactati.Tel: 0732.056.272 / 0732.056.273

Ultima ora!

Veste excelenta pentru pacientii din
Romania!

Turkish Airlines îţi dă înapoi jumătate din banii pe biletul de avion dacă mergi la clinicile din Turcia.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, Turkish Airlines, oferă o reducere de 50% pacienţilor internaţionali care se tratează la clinicile din Turcia. Anual, peste 2.000 de români apelează la serviciile clinicilor din Turcia. Companiile care mai zboară la Istanbul sunt Tarom şi Pegasus Airlines.


Citeste tot articolul

Vipmed International
reprezentant oficial al clinicii

Anadolu

in Romania

Cyberknife

Operatie fara Cutit

In ultimii ani radiochirurgia robotica s-a dezvoltat foarte mult. Creat de Accuray acest sistem trateaza cu success tumorile benigne si maligne, malformatiile vasculare. Este indicat in special persoanelor cu risc crescut pentru interventiile micro-vasculare sau cele in varsta care doresc sa evite o interventie clasica.

Transport medical asistat

Ce este?

Cand situatia pacientului o impune, echipa noastra poate organiza transferul catre orice spital european. In mai putin de 2 ore, avionul cu dotare medicala de ultima ora poate prelua pacientul de pe aeroportul din Bucuresti sau, dupa caz, din tara. La bordul aeronavei, pacientul este insotit de catre o echipa medicala, formata din cei mai buni medici urgentisti si ATI (Terapie Intensiva) din Germania, Austria si Romania.

Unde?

Transporturile medicalizate cu avionul ambulanta se fac din Romania catre orice colt al lumii, la orice spital, dar si dinspre orice institutie medicala din afara granitelor catre tara noastra. Serviciul este disponibil 24/24h. Cei care doresc sa solicite acest serviciu, pot apela 0726.945.385

INTEROPERATIVE MRI

Precizie Cibernetica

Cum a descoperit Columb America? Fara GPS? Sistemele de Brain Mapping folosite la INI Hanovra permit profesorilor o ghidare perfecta in timpul operatiei cat si faza de planning pre-operator. Asemanator GPS-ului insa adaptat particularitatilor fiecarui organism.

Mai jos regasiti CV-urile colaboratorilor nostri
Inca de la inceput, in anul 2007, Vipmed a demarat o colaborare stransa cu profesorii pe anumite afectiuni. Este foarte important pentru pacienti sa fie tratati de un expert in domeniul in care a fost diagnosticat, vorbim de statistici si rezultate exceptionale.

 • Prof.Dr.Necdet Uskent

  Hemato-oncologie si Medicina Interna
  Anadolu Medical Center

  Specialist in hemato-oncologie si tratarea cancerul de san, cancer gastro-intestinal, cancer de plaman, limfom, mieloame multiple

  Prof.Dr.Sertac Cicek

  Chirurgie Cardiovasculara
  Anadolu Medical Center

  Specialist in chirurgie cardiovasculara, cardiopulmonara pentru adulti si pediatrica. Are o rata de success de 99.8% in operatiile de Bypass la inima si multe tehnici inovatoare concepute

  Prof.Rudolph Fahlbusch

  Endocrinologie si Neurochirugie endocrina
  INI Hanovra

  Specializat in interventiile neurochirugicale si endocrinologice, directorul clinicii INI Hanovra de Neurochirurgie Endocrina

  Prof.Hans Schlitt

  Oncologie, Chirurgie si Hepatologie
  University Hospital of Regensburg

  Specializat in interventiile interventiile chirugicale si transplanturile de ficat si pancreas.

 • Prof.Marcus Scherer

  Chirurgie si Transplant
  University Hospital of Regensburg

  Specializat in chirurgia si transplantul de ficat si pancreas

  Prof.Dr.Aydin Arici

  Obstetrica, Ginecologie si Fertilizare
  Anadolu Medical Center

  Specialist in tratamente de fertilizare si endocrinologie reproductiva

  Prof.Dr.Cemil Uygur

  Urologie
  Anadolu Medical Center

  specialist in Chirurgie Robotica, cancer de prostata, cancer de rinichi, cancer testicular si tumori retroperitoneale

  Prof.Dr.Kaan Erler

  Ortopedie
  Anadolu Medical Center

  Specialist in Oncologie Ortopedica, reconstructia osoasa, artroplastie, tumori vertebrale, traume ortopedice, artroscopie de umar, genunchi si glezna.

 • Prof.Dr.Kayhan Engin

  Radiatii Oncologice
  Anadolu Medical Center

  Specialist in Radioterapie si Radiochirurgie Cyberknife

  Prof.Dr.Okan Kuzhan

  Oncologie Medicala
  Anadolu Medical Center

  Specialist in oncologie medicala

  Prof.Dr.Sertac Yetiser

  Departmentul ORL
  Anadolu Medical Center

  Specialist ORL

  Prof.Dr.Fatih Agalar

  Chirurgie Generala
  Anadolu Medical Center

  Specialist in Chirurgie oncologica (specializare n chirurgia gastrointestinala (colon si rect) si Chirurgia endocrina (tiroida si san)

 • Prof.Dr.Altan Kir

  Chirurgie Toracica
  Anadolu Medical Center

  Specializat n cancerul pulmonar si esofagian, interventia chirugicala in caz de tuberculoza precum si alte tipuri de afectiuni ale zonei toracice)

  Prof.Charbel Mounayer

  Neuroradiologie Interventionala
  Dupuytren University Hospital

  Specializat in tratament endovascular cerebral

Parteneri